Navigo

navigo logo

Flexenclosure lanserar världsunikt hybridkraftsystem

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har lanserat eSite™ x10, världens första hybridkraftsystem för basstationer som är specialbyggt för utomhusbruk och som möter telekombranschens utomhusstandard. Den patenterade lösningen är helt förseglad och har passiv konvektionskylning, inga rörliga delar, inga filter och behöver inget underhåll.

Se Flexenclosures VD David King intervjuas om produkten på CNBC Africa här.

Om Flexenclosure

Flexenclosure är ett svenskt cleantechföretag som utvecklar och säljer innovativa produkter på några av världens snabbast växande marknader i Afrika, Asien och Latinamerika. Bolaget har etablerat en ledande position på marknaden för hybridkraftsystem till basstationer och på marknaden för prefabricerade modulära datacenter – två stora och snabbt växande marknadssegment. I kundbasen finns flera stora multinationella företag såsom IHS Towers, Millicom, MTN och Vodacom.

Flexenclosure har två produktlinjer, eSite hybridkraftsystem till basstationer och eCentre prefabricerade modulära datacenterbyggnader. Produkterna är designade för tillväxtländers specifika krav och utmaningar. Med båda produktlinjerna har Flexenclosure visat sin förmåga att leverera stora projekt i svåra miljöer och utmanande geografiska områden, såsom i Angola, Myanmar, Nigeria, Paraguay, Sierra Leone och Tchad. Nyckelfärdiga lösningar gör det möjligt för Flexenclosure att leverera snabbt, effektivt och till låg kostnad.

Datum
Tags

18 november – 2016                                                       Nyhet