Navigo

navigo logo

Navigo Invest blir partner till Frölunda Hockey

Navigo är ny stolt sponsor till Frölunda Hockey. Bolagsnamnet kommer att pryda rinken i Scandinavium och synas på ledramper under ett års tid

– Det kändes som ett naturligt val, säger Robert Malton som är affärsutvecklingschef med ansvar för strategi, hållbarhet och IR-frågor.

En av tidiga framgångar för hockeylaget denna säsong är en vinst på hemmaplan med 5-2 mot Leksand inför slutsålda läktare.

Sedan flera år tillbaka är även Nordisk Bergsteknikbolaget Pålab partner till Frölunda Hockey. 

– Vi har sett vilka fina effekter sponsringen har gett för Pålab, i termer av marknadskännedom; att namnet kommer ut på ett bra sätt. Samtidigt ger det bra nätverksmöjligheter. Det är många företagare och entreprenörer som går på matcherna, vilket ger exponering mot relevanta målgrupper. Vi hamnar i ett brett sammanhang, säger Robert Malton.

Johan Esbjörs, ansvarig säljare på Frölunda Hockey, instämmer. 

– Man träffar mycket folk och kanske är det inte den som man träffar som man ska göra affärer med utan den som denne kan rekommendera. Vi har hört väldigt mycket positivt från kunderna, säger Jonas Esbjörs.

Robert Malton, affärsutvecklingschef med ansvar för strategi, hållbarhet och IR-frågor.

"Vi hamnar i
ett brett sammanhang"

Sedan Pålab blev partner har även Vinga blivit sponsor, vilket gör det till tre bolag i investeringsbolaget som syns på reklam i samband med matcherna.

– Vi vill att Navigo ska ses som den självklara spelaren i Västsverige inom SME investeringar. Samtidigt passar möjligheten att synas brett bra då vi precis noterat vår stamaktie på First North Premier och välkomnar nya investerare att bli aktieägare och del av vårt nätverk, fortsätter Robert Malton.

Jonas Esbjörs lyfter också fram att exponeringen blir stor eftersom det bara finns ett stort hockeylag i Göteborg, till skillnad från flera i Stockholm och en mer uppdelad publik.

– Det är bra för varumärkeskännedomen att man finns med där, och sedan visas det ju även på tv. Nya bolagsnamn kan man bli lite nyfiken på och kolla upp. Det är ett bra sätt att synas och sport engagerar många människor, avslutar Jonas Esbjörs.

Datum
Tags

29 september – 2023