Navigo

navigo logo

Navigos Navbolag Vinga Group ny Premiumpartner till IFK Göteborg

Navigo Invest ABs (publ) Navbolag Vinga Group grundades 2010 i Göteborg och erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster inom företagsfinansiering, investeringsrådgivning och kapitalförvaltning. Efter att ha ingått ett tvåårigt avtal med IFK Göteborg blir bolaget stolt Premiumpartner till klubben under säsongerna 2024 och 2025. 

Utöver den exponering och det nätverk som partnerskapet innebär är Vinga officiell partner till initiativet ”IFK Göteborg i samhället”, där bolaget tillsammans med IFK Göteborg bidrar till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet, trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare.

”Förutom att ta del av fantastisk fotboll och Idrottssveriges bästa affärsnätverk så får vi genom samarbetet möjlighet att göra en insats för ökat engagemang, framtidshopp och förbättrad hälsa. Fotbollen är en utgångspunkt, men IFK Göteborgs samhällsengagemang är något som förenar oss och låter oss bidra till något större där alla blir vinnare”, säger Tom Olander, grundare av Vinga Group.

”Vi har många gemensamma nämnare med Vinga Group, inte minst att vi båda har Göteborg som vår hemmaplan. Precis som IFK Göteborg har Vinga ett tydligt framåtdriv och ett visionärt tänk. Vi tror båda på ett partnerskap med tydligt värdeskapande för alla parter och vi ser fram emot samarbetet vi nu påbörjar tillsammans”, säger Jesper Gunnarsson, Säljledare IFK Göteborg.