Navigo

navigo logo

Pegroco investerar i Hagabadet

Pegroco Invest investerar i Hagabadet
Pegroco Invest går in som ny delägare i Hagabadet. Verksamheten ägs sedan i somras av göteborgsparet Pelle och Helene Johansson, som nu som nu får finansiellt stöd att genomföra ett omfattande förbättringsarbete.
”Tillgången till en finansiell partner med bred erfarenhet av att utveckla bolag är mycket positivt för Hagabadet ”Vi ser Pegroco Invest som den perfekta partner för Hagabadet och ser fram emot att arbeta med dem, säger Helene och Pelle Johansson, delägare Hagabadet. Tillsammans kan vi stärka och förvalta det kulturarv som Hagabadet är för Göteborg och samtidigt skapa trygghet för både medlemmar, gäster och medarbetare.
Pegrocos investeringsfokus är verksamheter med tillväxtpotential. De arbetar främst med verksamheter som redan är etablerade på marknaden men ändå har ett behov av att genomföra större förändringar, såväl strukturella som affärsinriktade.

Fakta Hagabadet
”För snyggheten, sundheten och hälsovården”. Med dessa ord donerade Sven Renström 1869 pengar till staden Göteborg för att bland annat användas till olika välgörenhetsinrättningar. En av dessa blev Renströmska bad- och tvättanstalten i arbetarstadsdelen Haga, numera Hagabadet.
Under badexpert Carl Curmans inflytande skapades en påkostad anläggning som invigdes 9 december 1876.
Hagabadet återinvigdes 1997 och är idag ett centralt beläget spa. Här samsas en av stadens modernaste träningsanläggningar med de senaste behandlingarna, en restaurang i unik miljö och spännande konferensmöjligheter.

Datum
Tags

12 september – 2013                                                                 Nyhet